Screening

SCREENING TESTER

I SCREENING LIGHT MÄTER VI UPP SKILLNADER MELLAN VÄNSTER OCH HÖGER SIDA, VI TESTAR BÅLKONTROLL OCH VI SER HUR VÄL DINA SYSTEM INTERAGERAR FÖR ATT SKAPA EN BRA FUNKTION.
Screening Light passar den som vill öka sin kunskap om vad du egentligen har för svagheter och vill bygga en grundlig bas för att din kropp ska bli tillräckligt stabil att kunna göra det som du faktiskt vill kunna göra. Efter att vi mätt upp och testat dig analyserar vi resultaten. Du får med dig ett individualiserat stretch och träningsprogram just för dig där du ser vilka övningar, hur ofta du ska göra dem, i vilken intensitet och rytm som är bäst och eventuellt vilken vikt som ska användas i de olika faserna. Vi går tillsammans igenom övningarna som du fått och som du ska göra under kommande 4-8 veckor. Det spännande med att ha faktiska mätvärden, är att vi kan visa på förändring! Är du redan patient hos oss är det ännu bättre, då har vi redan din historik och kan koncentrera oss just på screeningen.

Screening golf

En golfsving ställer höga krav på fysiken avseende både rörlighet och styrka där svagheter kommer att märkas i både längd och kontroll av slagen i alla delar av spelet. I screening för golfspelare testar vi dina fysiska förutsättningar och identifierar svagheter för att kunna utforma ett personligt stretch- och träningsprogram som kan lyfta ditt spel till nästa nivå.

Screening Padel

Padel har blivit omåttligt populärt med sin spelbarhet och intensitet. Många tränar för att förbättra sin teknik och på så sätt bli en skickligare padelspelare, men förbiser de fysiska aspekterna i utvecklingen. Vi har utvecklat ett testpaket som visar hur just du ska träna för att förbättra dina fysiska förutsättningar och uppnå både högre kvalitet samt bättre uthållighet på padelplanen.

Pris: 1800 kr

Vi hjälper dig med din smärta och stelhet. Boka en tid så tar vi fram en plan tillsammans!