PT+ Small Groups

TRÄNING & REHAB

Kroppen är gjord för att röra på sig och anpassar sig efter de krav som ställs på den. Många av oss har ett, eller flera, problemområden där vi återkommande lider av smärtor orsakade av obalanser mellan tåligheten och kravbilden. Skadeförebyggande träning går ut på att minska obalansen och följaktligen minska risken för att få ont.

Många som redan tränar på hög eller låg nivå har olika typer av mål de jobbar mot. T.ex en viss prestation inom styrke- eller konditionsträning eller få en mer samlad teknik inom sin idrott. Oavsett nivå kan prestationen förbättras med rätt typ av träning.

Hos oss på Aktiverakliniken arbetar vi med olika former av träning anpassade efter klientens behov och förutsättningar för att rehabilitera, förebygga skada och öka prestation.

PT PAKET 45 MIN

Golf foursome performance

Golf foursome performance sträcker sig över 10v och har som mål att göra dig till en bättre golfare, tillsammans med dina bästa golfvänner. 

I grupper om tre till fyra personer tränas ni av coachen i gymmet en gång i veckan med fokus på både grundstyrka och idrottsspecifika rörelser för att tjäna längd och stabilitet i spelet. 

Vi använder våra 1080 Quantum dragmaskiner som både kan mäta hastigheter och reglera excentriska och koncentriska drag, allt för att trimma dig inför vårens bataljer. 

Pris: 16.000kr per foursome 

Just nu har vi en drive där ett begränsat antal grupper får Golf foursome performance rabatterat till 13.500kr per foursome, samt att deltagarna erhåller 20% rabatt på Screening golf.

Anmäl dig till oliver@aktiverakliniken.se

Vi hjälper dig med din smärta och stelhet. Boka en tid så tar vi fram en plan tillsammans!